6946503834 Λεωφ. Μεσογείων 271, Χαλάνδρι thomastsibidis@gmail.com
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Θωμάς Τσιμπίδης | Ασφαλιστικός Πράκτορας Χαλάνδρι Αττική
 
Ο ασφαλιστικός πράκτορας κος. Θωμάς Τσιμπίδης, με την μακροχρόνια πείρα που διαθέτει, προσφέρει άμεσα και αποτελεσματικά, προτάσεις και ευέλικτα πακέτα για την κάθε σας ανάγκη, με εξειδίκευση, οργάνωση και συνέπεια.

Συνεργαζόμενος με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής αγοράς, ο ασφαλιστικός πράκτορας, σας παρέχει ασφαλιστικά πακέτα προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες και με στόχο την εξασφάλιση των δικών σας συμφερόντων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Είτε θέλετε να κάνετε μια ασφάλεια υγείας, οχήματος, σκάφους ή κατοικίας, είτε ψάχνετε το κατάλληλο πρόγραμμα για να προστατέψετε την οικογένειά σας ή την περιουσία σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με τον ασφαλιστικό πράκτορα. 
 
 
 
 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Για να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια σε κάθε χιλιόμετρο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ασφαλιστικό πράκτορα, να συζητήσετε τις ανάγκες σας και μαζί να βρείτε την ιδανική ασφάλεια.
 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΖΩΗΣ
Η ασφάλειες ζωής και υγείας δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια εξασφάλιση του βιοτικού επιπέδου του δικού σας και της οικογένειας σας. Ο ασφαλιστικός πράκτορας προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα, που ανταποκρίνονται στο προφίλ κάθε πελάτη.
 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΚΑΦΟΥΣ
Ασφαλίστε σήμερα το σκάφος σας και καλυφθείτε από απρόβλεπτα συμβάντα που μπορεί να καταστρέψουν τις όμορφες στιγμές σας στη θάλασσα.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
Η ασφάλεια κατοικίας είναι ένα σχέδιο εξασφάλισης της περιουσίας σας είτε αυτή αφορά στο κτίριο, είτε σε έπιπλα, συσκευές κτλ. Επικοινωνήστε με τον ασφαλιστικό πράκτορα και θα λάβετε ολοκληρωμένες και οικονομικές προτάσεις για την ασφάλεια της περιουσίας σας. 
 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Για να νιώθετε ασφάλεια σε κάθε ταξίδι σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με τον ασφαλιστικό πράκτορα και μαζί να βρείτε την ιδανική ταξιδιωτική ασφάλεια. Έτσι, θα μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας ήσυχοι, γνωρίζοντας ότι για κάθε απρόοπτη εξέλιξη θα έχετε κάποιον ο οποίος θα φροντίσει για εσάς.
 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Ασφαλίστε γρήγορα και οικονομικά τον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης σας και ξενοιάστε. Ασφαλίζοντας την επιχείρησή σας θα μπορείτε να σχεδιάσετε το μέλλον και την ανάπτυξή της γνωρίζοντας ότι σε κάθε απρόοπτο δεν θα είστε μόνοι.
 
 
 
 
 
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ & ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ
Για την αποταμίευση - επένδυση σας, ο ασφαλιστικός πράκτορας σας προσφέρει προγράμματα που καλύπτουν εσάς και προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες ώστε να διασφαλίσετε ένα οικονομικά ισχυρό αύριο για εσάς και τους αγαπημένους σας.
 
 
 
 
 
Οι επιλογές σας είναι πολλές 
και μαζί με τον έμπειρο ασφαλιστικό πράκτορα μπορείτε να ανακαλύψετε αυτές που θα ικανοποιήσουν άμεσα στις ανάγκες σας και θα βοηθήσουν στο να χτίσετε ένα ασφαλές αύριο.
 
 
 
 
 
 
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ