6946503834 Λεωφ. Μεσογείων 271, Χαλάνδρι thomastsibidis@gmail.com
hero image
 
 
ΘΩΜΑΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ
Ασφαλιστικός Σύμβουλος Χαλάνδρι Αττική
 
Με γνώμονα την άρτια κατάρτιση, πολυετή εμπειρία και επαγγελματικό ήθος ο κος. Θωμάς Τσιμπίδης δραστηριοποιήθηκε ως ασφαλιστικός σύμβουλος αρχικά στον όμιλο της INTERAMERICAN για μια δεκαετία (2005-2014) προσφέροντας υψηλού επιπέδου χρηματοασφαλιστικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επιχειρήσεις με σκοπό την βέλτιστη δυνατή ικανοποίηση του πελάτη. 

Στην συνέχεια, από το Σεπτέμβριο του 2014 είναι ανεξάρτητος ασφαλιστικός πράκτορας και βασικός συνεργάτης της FARANTOURIS INSURANCE ADVISORS.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
Είναι πιστοποιημένος ασφαλιστικός &
επενδυτικός σύμβουλος

από την Τράπεζα Ελλάδος, πιστοποιημένος Financial Planner από την ακαδημία της ACHMEA, κατέχει τον τίτλο του L.U.T.C Fellow από το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών Σπουδών και αποτελεί πλέον μέλος της IFAAcademy.

Διαθέτει εξειδίκευση στις ασφαλίσεις Υγείας & Συνταξιοδοτικό σχεδιασμό, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Ο κος. Θωμάς Τσιμπίδης είναι απόφοιτος Deree College με έμφαση σπουδών στα χρηματοοικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων ενώ ταυτόχρονο έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια συναφή με το επάγγελμα του.
 
   
 
 
ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ:
  την άμεση εξυπηρέτηση και υλοποίηση των αναγκών σας
  την διατήρηση προσωπικής επαφής μαζί σας
  την συνεργασία μας με αξιόπιστες και φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρείες
  τις συμβουλευτικές υπηρεσίες και ασφαλιστικές προτάσεις που προσφέρουμε, στοχεύοντας έτσι στην διασφάλιση των συμφερόντων σας
 
 
 
 
 
  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

είναι να παρέχουμε συνεχή υποστήριξη σε όλα τα στάδια της ασφάλισης, από την κατάλληλη επιλογή ασφαλιστικών καλύψεων έως την άμεση εξυπηρέτηση σας σε περίπτωση ζημίας προκειμένου να νιώθετε πάντα ασφαλείς.ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ