6946503834 Λεωφ. Μεσογείων 271, Χαλάνδρι thomastsibidis@gmail.com
hero image
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Θωμάς Τσιμπίδης | Ασφαλιστικός Σύμβουλος Χαλάνδρι Αττική
 
Με μακροχρόνια πείρα στο χώρο, σας προσφέρουμε άμεσα και αποτελεσματικά, προτάσεις και ευέλικτα πακέτα για την κάθε σας ανάγκη, με εξειδίκευση, οργάνωση και συνέπεια.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής αγοράς, σας παρέχουμε ασφαλιστικά πακέτα προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες με στόχο την εξασφάλιση των δικών σας συμφερόντων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Είτε θέλετε να κάνετε μια ασφάλεια υγείας, κατοικίας, οχήματος ή σκάφους, είτε ψάχνετε το κατάλληλο πρόγραμμα για να προστατέψετε την οικογένειά σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 
 
 
 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΖΩΗΣ
Η ασφάλειες ζωής και υγείας δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια εξασφάλιση του βιοτικού επιπέδου του δικού σας και της οικογένειας σας. Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα, που ανταποκρίνονται στο προφίλ κάθε πελάτη.
 

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
Η ασφάλεια κατοικίας είναι ένα σχέδιο εξασφάλισης της περιουσίας σας είτε αυτή αφορά στο κτίριο, είτε σε έπιπλα, συσκευές κτλ. Επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε ολοκληρωμένες προτάσεις για την ασφάλεια της περιουσίας σας. 
 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Για να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια σε κάθε χιλιόμετρο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική ασφάλεια.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Ασφαλίστε γρήγορα και οικονομικά τον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης σας και ξενοιάστε. Ασφαλίζοντας την επιχείρησή σας θα μπορείτε να σχεδιάσετε το μέλλον και την ανάπτυξή της γνωρίζοντας ότι σε κάθε απρόοπτο δεν θα είστε μόνοι.
 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Για να νιώθετε ασφάλεια σε κάθε ταξίδι σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να βρούμε την ιδανική ταξιδιωτική ασφάλεια. Έτσι, θα μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας ήσυχοι, γνωρίζοντας ότι για κάθε απρόοπτη εξέλιξη θα έχετε κάποιον ο οποίος θα φροντίσει για εσάς.
 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΚΑΦΟΥΣ
Ασφαλίστε σήμερα το σκάφος σας και καλυφθείτε από απρόβλεπτα συμβάντα που μπορεί να καταστρέψουν τις όμορφες στιγμές σας στη θάλασσα.
 
 
 
 
 
 
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ - ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ
Μαζί σχεδιάζουμε τις βέλτιστες αποταμιευτικές - επενδυτικές λύσεις επιλέγοντας τα καλύτερα χρηματοοικονομικά εργαλεία, ώστε να διασφαλίσετε ένα οικονομικά ισχυρό αύριο για εσάς και τους αγαπημένους σας.
 
 
 
 
 
Οι επιλογές σας είναι πολλές 
και μαζί μπορούμε να ανακαλύψουμε αυτές που θα ικανοποιήσουν άμεσα στις ανάγκες σας και θα βοηθήσουν στο να χτίσετε ένα ασφαλές και ευτυχισμένο αύριο.
 
 
 
 
 
 
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ